Публикувано на

При Проблемна Кожа Използвай 100% Натурално Пчелно Млечице. Прочети тук.

Пчелно млечице

Кожните проблеми са състояние на кожата, което въобще не бива да се подценява, тъй както не бива да се игнорира и всеки друг симптом, сочещ към здравословно смущение. Говорейки за несъвършенствата по кожата, те могат да доведат дори до срив в психическото ни здраве. Често, страдащите от проблемна кожа изпитват притеснение, когато се намират в тълпа от хора, а това в дългосрочен план може да доведе до стесняване на социалните им контакти. Проблемите с кожата трябва да се лекуват и днес ще поговорим не за медикаменти, а за изцяло натурално средство – био пчелно млечице – което ще допринесе за видимо подобряване на състоянието на кожата.

Пчелно млечице състав

Познато още като “желе роял”, истинското пчелно млечице съдържа в състава си богатство от полезни хранителни вещества – около 15% протеин, 65% вода, 35% сухо вещество, 12 % въглехидрати, 3% мастни вещества, 1,2% минерални вещества, 5% органични киселини, хормони, витамини (в-комплекс), 18 аминокиселини, витамин С, витамин РР, витамин Н, физиологично активни ензими, активни съставки като пептиди, стероли и други, а 3% от съдържанието му към днешна дата е все още само частично проучено.

Пчелно млечице в козметиката

Използването на пчелно млечице за козметични цели е отличен начин да подпомогнете подхранването на кожата, да загладите фините бръчки около очите и да хидратирате добре кожата си. Натурално пчелно млечице Radihoney може да се използва като основа за приготвянето на различни маски за лице, лосиони за тяло, кремове и прочее.

Добавете го към хидратиращия крем за кожа

Най-лесният и бърз начин е като добавите няколко капчици пчелно млечице към хидратиращия крем за кожа, който ползвате, и само след няколко дни ще усетите и видите ефекта. Кожата е по-еластична, изглежда жизнена, някак бляскава. В продължително време ще забележите как най-фините бръчици около очите ви започват да се изпъват.

Като цяло, пчелното млечице притежава неизброими здравословни свойства за организма, които можете да си припомните тук. Неговото положително въздействие не се основава единствено на вътрешния прием и благодарение на 100% био маската за кожа с пчелно млечице ще усетите живителното му действие.

Запазете младежкото излъчване на кожата си с 100% еко пчелно млечице от пчеларска ферма Radihoney. Нека кожата ви получи защитно, регенериращо и освежаващо въздействие.

Наличието на витамини като А,В,C,Д и E, микроелементи и минерали спомагат за подмладяване на кожата. Опитайте и ще видите как кожата ви ще придобие бляскав вид и нежна, копринена мекота.

Приложение на пчелно млечице при кожни проблеми

Доказано е, че пчелно млечице действа положително при следните кожни проблеми:

 • Тежка форма на акне, спомага за премахване и заличаване на белезите от него
 • Избистря тена на кожата, подобрява общото й състояние и помага за премахването на тъмните петна, възникнали при продължително излагане на слъце или при бременност.
 • Подхранва и регенерира кожата
 • Доказани отлични хидратиращи свойства
 • Подмладява кожата
 • Придава гладкост и мекота на кожата
 • Спомага за възвръщане на загубената й еластичност
 • Успешно се използва за третиране на дерматит и екзема

Благодарение на мощното си антибактериално действие, заради което натурално пчелно млечице Radihoney се препоръчва и при склонна към дефекти кожа, еко пчелният продукт осигурява също противовъзпалителни, антимикробни и антиобиотични свойства.

 • Регенерира болните клетки и тъкани
 • Притежава “омекотяващо” действие – видимо подобрява тургура на кожата
 • Изпъва фините бръчици около очите

Пчелно млечице цена

Ако държите да консумирате или използвате продукта за външно приложение, препоръчваме ви да се обърнете към най-високо качество пчелно млечице с 100% натурален състав, ръчно добит в чиста, незамърсена от фабрична дейност среда. Пчелно млечице Radihoney се добива ръчно от опитен пчелар с дългогодишен опит – традиция от почти половин век! Опитайте нашето чисто пчелно млечице само за 10лв и вие гарантираме, че отново и отново ще си поръчвате. 🙂

Пчелно млечице с мед

Опитайте и един от най-новите ни натурални, полезни и супер вкусни продукти с мед, а именно пчелно млечице в манов мед за здрав дух и здраво тяло. Можете да поръчате пчелно млечице в манов мед в течно или кристализирано състояние. Получавате 100% качествен продукт в ЕС сертификат, в който ще се влюбите още от първата хапка! 🙂 Продължете тук.