Публикувано на

Помага ли Пчелният Прашец за Премахване на Целулита?!

натурален пчелен прашец Radihoney

С наближаването на лятото мисълта за морските вълни, златистите плажове и освежаващи коктейли започват да се спотайват у съзнанието ни. Макар и лятото да го свързваме с красиви морски приключения, за мнозина (най-вече дамите) идеята за разходка по плажната ивица по бански е по-страховита от най-зловещия кошмар.

Проблемът с несъвършенствата по кожата или покачените килограми през студените месеци не са нещо необичайно преди старта на горещото лято. Притесненията и стесненията, които много дами (а и не само) изпитват само при мисълта да се съблекат по бански костюм почти изкоренява вълнението им за предстояща почивка.

Как да се сдобиете с перфектна кожа без изморителни диети и странни мазила?

Това е въпрос за 1 милион долара (ако не и повече). Истината е, че няма универсално решение за целулита, колкото и да се иска на производителите на луксозни масла. Ключът към гладката кожа се крие в основни, изцяло фундаментални за организма „правила“ като:

  • Правилно хранене
  • Физическа активност
  • Вода и прием на хранителни вещества (витамини, минерали, др.)
  • Редовно пиене на вода
  • Поддържане с изцяло чисти продукти, подсилващи ефекта на гореописаните

Какво обаче наистина е „целулит“?!

Това „страшно“ явление често кара дамите да забравят за късите летни облека, леко прозиращи материи и дори бански костюми. А това вече, ако питате нас, е наистина ужасно.

Нареченият за „лош герой“ целулит обаче не е съвсем лек козметичен проблем, който се „лекува“ с безбожно скъпи терапии за кожа. Това е наивна теория, стояща на светлинни години от болезнената истина.

Целулитът говори за съществуващ проблем, свързан с начина на живот, недостък на хранителни вещества, липса на вода.

Като главен виновник обаче можем да посочим вредните хранителни навици. Прекомерната консумация на храни, наситени с мазнини, липсата на спорт и въобще каквато и да е физическа активност влошава сериозно състоянието на кожата.

Целулитът на практика говори за нарушение в обмяната на веществата в организма. С други думи, търсете вина в начина си на живот. При неправилно, неоптимално функциониращ метаболизъм стартира процеса по образуване на мастни депа под кожата. Именно женските полови хормони са базовата причина, поради която отражението е върху ханша и вътрешната част на бедрата.

Диагнозата: лош метаболизъм, коренещ се в нарушено кръвоснабдяване.

А решението?

Посегнете към естествените дарове от природата, които ще ви помогнат да разрешите проблема с досадния целулит. Но разбира се, докато го правите, не забравяйте да подобрявате непрекъснато начина си на живот, хранителните си навици и редовно посвещавайте време на лека физическа активност (като минимум)!

Пчелен прашец: как помага за разрешаване на целулита?

Няма да ви убеждаваме, че пчелният прашец в изцяло натурална форма ще ви лиши от целулита. Просто защото това не е вярно. Нямате ли изградена системност и не спазвате ли изброените горе точки, ефект няма да има.

Запомнете: нещата се случват, когато работят в хармония!

Пчелният прашец играе ролята на „съюзник“в борбата с несъвършенствата по кожата (целулит), но също може да помогне и за успешното третиране на далеч по-сериозни проблеми като екзема, акне, псориазис.

Сега ще ви го докажем в следващите редове.

Говорейки за мастните депа под кожата, те се появяват вследствие на недостатъчно оросяване на определени тъкани.

Консумирайки редовно пчелен прашец Radihoney, добит ръчно, в естествени условия, вие ще подобрите обмяната на веществата в организма си.

Когато има недостиг на витамин P в организма, налице са чести проблеми като синини по кожата, обща слабост, чупливост на капилярите, точковидни кръвоизливи.

Натурален пчелен прашец Radihoney не само че подобрява състоянието на кожата, но и съдейства за растежа на нова тъкан. Така, този естествено вкусен и полезен продукт ще се превърне в неразделна част от разкрасяващите домашни процедури на всяка една жена.

Кога да очаквате първи видими резултати?

Целулитът е упорит разбойник, чието усмиряване изисква най-вече търпение от ваша страна, здрави нерви и позитивно мислене.

Само в рамките на няколко седмици редовна консумация на пчелен прашец, резултатите ще бъдат видими – намалени подкожни мазнини в проблемните области. Разбира се, искрено ви съветваме да комбинирате употребата на пчелен прашец с повишена физическа активност и здравословно хранене за максимално бърз и добър резултат.

Хапвайки си вкусен и полезен пчелен прашец, вие си гарантирате естествена устойчивост и срещу ежедневния стрес.

Дозировка за целулит

Както с всяко друго нещо в живота, започнете с малки стъпки, но бъдете дисциплинирани в приема си на пчелен прашец.

Стартирайте със скромна доза и постепенно увеличавайте, но не надвишавайте една супена лъжица дневно!

А колкото до целулита – още познат като портокаловата кожа – оптималният вариант за консумация е 1 супена лъжица в кисело или прясно мляко (може и натурален плодов сок).

Сместта се приема два пъти дневно – за предпочитане на гладно и вечер преди лягане.

Следвате ли тази вкусна и здравословна схема, първите положителни резултати няма да закъснеят! J

Ако се чудите сега откъде да си вземете истински, натурален пчелен прашец на добра цена, заповядайте в нашата секция с продукти с прашец.

Пчелният прашец, който произвеждаме от почти половин век, се отличава с дълбок биологичен ефект. Какво означава това ли? Пчелен прашец Radihoney спомага за предотвратяване на преждевременното състаряване на клетките, изглажда бръчките и стимулира притока на кръв към тях.

Разгледайте нашите натурални, енергични и вкусни комбинации с истински пчелен прашец Radihoney.

Ние сме пчеларска ферма Radihoney и с радост ви предоставяме най-високо качествени медни продукти с вкус, който познавате от детството си 🙂

Едно мнение за “Помага ли Пчелният Прашец за Премахване на Целулита?!

  1. […] досадния пърхот, обърнете се за помощ към натуралното пчелно млечице Radihoney. Освен като отличен продукт за поддържане на здрава, […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *